pcuf.fi | Jäsenpalvelut | In English

Sääntömääräinen syyskokous 2013 ja pikkujouluristeily

Risteilylle ilmoittautuminen on päättynyt. Halukkaat voivat tietenkin vielä varata samalle laivalle omakustanteisesti hytin ja osallistua siten. Pelkkään kokoukseen voi edelleen
ilmoittuautua alla olevan lomakkeen avulla.

Tervetuloa PC-käyttäjät ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen 23.11.2013 klo 16.40. Osoite Silja Europa, Länsiterminaali, Tyynenmerenkatu 8, 00220 Helsinki. Länsisatamaan pääsee esim. raitiovaunulla  9.

HUOMIO! Ilmoittautukaa sivun alareunassa olevalla lomakkeella, myös pelkkään kokoukseen - sillä laivaan pääseminen edellyttää henkilölistan toimittamista laivayhtiölle etukäteen.
Ilmoittautuminen verkossa sivulla http://www.pcuf.fi/. Pelkkään kokoukseen ilmoittautuminen viimeistään perjantaina  22.11, risteilylle on ilmoittauduttava viimeistään 13.11.

Kokous pidetään Silja Europa -laivan kokoustilassa. Siirrymme laivaaan yhdessä, joten kaikkien on oltava paikalla länsiterminaalissa viimeistään klo 16:40, jonka jälkeen siirrymme laivaan. Jälkikäteen saapuvat eivät pääse kokoustilaan, joten varmistakaa, että olette ajoissa paikalla. Kokous päättyy klo 18.00. Ne jotka eivät osallistu yhdistyksen  pikkujouluristeilylle poistuvat laivasta heti kokouksen jälkeen (laiva lähtee klo 18.30).

Syyskokoukseen osalistuminen ei edellytä pikkujouluristeilylle osallistumista.


Kokouksen jälkeen järjestämme pikkujouluristeilyn Silja Europalla.

Ohjelma on seuraava:

16.30      Kokoontuminen länsiterminaalissa, pikkujouluristeilylle osallistujille jaetaan maihinnousukortit (joka toimii myös hyttiavaimena)
16.40      Siirrytään laivaan (samalla mukaan tulevat myös pelkkään kokoukseen osallistujat)
17.00      Sääntömääräinen syyskokous Silja Europan kokoustiloissa, kahvia ja pullaa
18.00      Kokous päättyy ja pelkkään kokoukseen osallistujat poistuvat alukselta, risteilylle jäävät voivat ottaa käyttöön hyttinsä
18.30      Silja Europa lähtee kohti Tallinnaa
21.00      Buffet-illallinen, ruokajuomat (olut, viini, vesi, virvokkeet ja kahvi) sisältyvät hintaan
22.00      Laiva saapuu Tallinnaan (ei maihinnousua illalla)

      ----  Nauttimista laivan viihdetarjonnasta ja yhdessäoloa ----
     ----  laivan ravintolat ovat auki aamutunneille ----

08.30      Mahdollisuus poistua laivasta Tallinnaan
10.00      Museokierros
13.00      Laiva lähtee Tallinnasta kohti Helsinkiä, huomioikaa, että olette takaisin laivalla hyvissä ajoin!
14.00      Esitys laivan kokoustilassa aiheesta "Kokemuksia mobiilipalvelun rakentamisessa"
16.30      Silja Europa saapuu Helsinkiin

Muutokset mahdollisia

Risteilylle ilmoittautuminen sitova, paikkoja rajoitetusti!


Hytit ovat 4 hengen C-luokan hyttejä ja ne täytetään täyteen. Toiveet hyttijaosta pyritään ottamaan huomioon. Mikäli joku haluaa paremman hyttiluokan tai lunastaa koko hytin omaan käyttöönsä, voi asiaa tiedustella , näissä tapauksissa lisäkulut jäävät jäsenen itsensä maksettavaksi.

Risteily on ensisijaisesti yhdistyksen jäsenille - mutta mikäli tilaa on, myös ystävät tai perheenjäsenet voivat tulla mukaan lisämaksusta (50 e/henkilö).

Sitova ilmoittautuminen risteilylle oheisella lomakkeella - ILMOITTAUTUMINEN viimeistään keskiviikkona 13.11, joudumme vahvistamaan matkustajamäärän torstaina laivayhtiölle. Mikäli ilmoittautumisesta huolimatta jättää saapumatta paikalle, yhdisys voi periä kuluja 50e/henkilö. Ilmoittautumisajan jälkeen mukaan voi liittyä tietenkin omakustanteisesti mikäli laivalla on tilaa, kannattaa kuitenkin ilmoittaa paikalla olosta maililla   jos haluatte osallistua yhteisiin tapahtumiin.

Vahvistamme kaikille risteilylle ilmoittautuneille sähköpostitse osallistumisen  15.11 aikana.

Huomio!  Risteilyllä on oltava mukana poliisiviranomaisen myöntämä passi tai kuvallinen henkilökortti. Myös pelkkään kokoukseen tulijoiden on pystyttävä osoittamaan henkilöllisyytensä.

Visual CAPTCHA Audio CAPTCHA

 

Jäseneksi liittyminen

PC-käyttäjät

Muokkaukset

Pc-käyttäjät ry, PL 494, 00101 Helsinki, info@pcuf.fi
Sivusto toimii Netdoc CMS -ohjelmistolla