pcuf.fi | Jäsenpalvelut | In English

pcuf.fi:n ylläpito

Ainakin seuraavat henkilöt hoitavat järjestelmän ylläpitoa talkootyönä:

Jari Nopanen          vastaava pääsysop vuodesta 1987
   Sami Nopanen               sekalaiset asiat
   Henrik Ahlgren           webmaster, ohjelmankehitys, yms.
   Atte Manninen             ohjelmankehitys
   Sami Einola          SLIP/PPP-yhteydet Windows-ympäristöstä
   Mauno Tuohiniemi           jäsenasiat
   Heikki Raussi           tiedotus
   Turjo Tuohiniemi         cgi-ohjelmien tarkastaja
   Marko Puistovirta     opastus ja neuvonta
   Ilkka Huotari              WWW-sivut, sisällönhallinta

Koko ylläpitohenkilökunnan tavoittaa sähköpostiosoitteesta . Pcufilla ei ole kokopäivätoimisia ylläpitäjiä, vaan rattaat pidetään pyörimässä muiden työ- ja opiskelutehtävien ohella. Sähköposti on suositelluin keino tavoittaa sysopit, kiireellisissä tapauksissa voit soittaa numeroon (050) 331 1419.

Jäseneksi liittyminen

PC-käyttäjät

Muokkaukset

Pc-käyttäjät ry, PL 494, 00101 Helsinki, info@pcuf.fi
Sivusto toimii Netdoc CMS -ohjelmistolla