pcuf:n postituslistapalvelin <listserv@pcuf.fi>

Mikä on postituslistapalvelin?

• postituslistapalvelin jakaa/lähettää viestin kaikille listan jäsenille
  • listoille liitytään ja erotaan "hallinto"-osoitteen kautta
  • pcuf:n sähköpostilistapalvelimen hallinto-osoite on
  • lähettämällä postia em. osoitteeseen ja laittamalla viestiosuuteen tekstin HELP, tulee paluupostissa listapalvelimen käyttöohjeet
  • Osoitteen takana toimii automaattinen TULP-niminen ohjelmisto

Muutamia postituslistakomentoja:

• luettelo postituslistoista
    LIST
  • liittymisviestit muotoa
    SUB lista Etunimi Sukunimi
  • eroamiset
    UNSUB lista
  • eroaminen tulee suorittaa samasta osoitteesta kuin liittyminen
  • Muista lähettää postituslistakomennot ascii-viestinä (plain-text), html-koodattuja komentoviestejä listapalvelin ei ymmärrä.

Lisätietoja:
    - man tulp5
    - man tulp8
    - uusien listojen ehdotukset:
    - ylläpidon ohjeet