pcuf.fi | Jäsenpalvelut | In English


Sähköpostilistat

PCUF-palvelimella on käytössä mailman-sähköpostilistapalvelin, jonka kautta yhdistyksen jäsenille tarjotaan sähköpostilistoja. Mailman-ohjelmiston avulla käyttäjät voivat itse hoitaa listoille liittymisen, niiltä eroamisen tai henkilökohtaisten asetusten muuttamisen selainpohjaisella käyttöliittymällä.

PCUF-palvelin tarjoaa jäsenten käyttöön seuraavia sähköpostilistoja:

PCUF Aktiivit   ()

Tällä listalla yhdistyksen toimihenkilöt tiedottavat PC-käyttäjät ry:n ajankohtaisista asioista kuten teemailloista tai retkistä. Tiedotteet ovat myös WWW-sivulla, mutta listan kautta tilaisuuksista vielä muistutetaan juuri ennen tapahtumaa.

Listalle voi liittyä, listalta voi erota tai muuttaa omia asetuksia tästä.

HALLITUS ()

Yhdistyksen jäsenet voivat lähettää tämän listan avulla sähköpostia PC-käyttäjät ry:n hallituksen jäsenille. Aiheena voivat olla toiminnan kehittämisehdotukset, risut ja ruusut. Tälle listalle liitetään automaattisesti vain hallituksen jäsenet, muiden liittyminen ei ole mahdollista.

SYSOP ()

Tälle listalle voi lähettää PCUF-palvelimen ylläpidolle tarkoitettua sähköpostia. Aiheena voivat olla esimerkiksi vikailmoitukset, kehittämisehdotukset sekä palautteet. Listalle ei voi liittyä.

Listoja voidaan perustaa tarpeen mukaan esimerkiksi yhdistyksessä toimiville pienryhmille.
Mikäli tarvitset sähköpostilistaa, lähetä pyyntö perusteluineen osoitteeseen .

 

Jäseneksi liittyminen

PC-käyttäjät

Muokkaukset

Pc-käyttäjät ry, PL 494, 00101 Helsinki, info@pcuf.fi
Sivusto toimii Netdoc CMS -ohjelmistolla