pcuf.fi | Jäsenpalvelut | In English

Kesäretki tietokonemuseoon Jyväskylässä

Järjestämme jäsenillemme kesäretken, tai tällä kertaa pikemminkin kevätretken, Suomen tietokonemuseoon Jyväskylään.

https://suomentietokonemuseo.fi/

Päivitys 26.7.2023: Tietokonemuseossa meille esiteltiin Suomen huutokauppakeisarille huutokauppaan annettavia tietokonelaitteita. Nyt nämä tuotteet ovat tämän perjantain 28.7 huutokaupassa mikäli joku on kiinnostunut. TV:stä ohjelma tulee ulos marras-joulukuun vaihteessa.


Koripallokentällinen tietojenkäsittelyn historiaa!

Retkelle lähdetään Helsingin rautatieasemalta yhdessä lauantaina 6.5 aamulla, vieraillaan museossa alkuiltapäivästä ja palataan junalla Helsinkiin illaksi. Meillä jäänee myös jonkin verran aikaa olla Jyväskylän keskustassa ennen paluumatkalle lähtöä. Pidätämme oikeuden vaihtaa kuljetusvälinettä mikäli junalippuja ei ole saatavilla sopivalle vuorolle.

Jyväskylään voi saapua myös omalla kulkuvälineellä tai muulla julkisella kulkuvälineellä (esim. muualta Suomesta), ottakaa näissä tapauksissa yhteyttä suoraan jnopanen@iki.fi.

Retkelle on 20e ilmoittautumismaksu kultakin osallistujalta ja se maksetaan yhdistyksen pankkitilille määräpäivään mennessä. Yhdistys maksaa edestakaisen junalipun Helsingistä, yhteiskuljetuksen Jyväskylän rautatieasemalta tietokonemuseoon ja takaisin ja opastetun kierroksen museon näyttelytiloissa.

Retki on ensisijaisesti yhdistyksen jäsenille, mutta jos tilaa jää, mukaan voi ottaa myös kaverin tai pari.

Paikkoja on rajoitetusti!
Ilmoittautumismaksua ei palauteta mikäli ilmoittautunut ei pääse mukaan.

Junaliput on ostettu. Ne toimitaan osallistujille kun ilmoittautumismaksu näkyy tilillämme.

Aikataulu lauantaina 6.5.2023:

09:03 Juna S93 lähtee Helsingin rautatieasemalta, jokainen vastaa itsensä hoitamisesta junaan ajoissa,  tapaamme junassa
12:40 Juna saapuu Jyväskylään, jossa siirrytään välittömästi tilataksiin, joka ajaa tietokonemuseolle
13:00 Opastus tietokonemuseossa, kestää noin 2 tuntia
15:00 TIlataksi noutaa tietokonemuseolta takaisin Jyväskylän keskustaan
16:12 Juna IC146 lähtee Jyväskylästä, jokainen vastaa itsensä ajoissa hoitamisesta junaan, tapaamme junassa
19:54 Juna saapuu Helsingin rautatieasemalle

VR:n sivujen mukaan matkalippuja voi muuttaa 5e muutosmaksulla, eli jos joku haluaa yrittää siirtää paluunsa myöhempään junaan niin siitä voi matkalipun saatuaan keskustella suoraan VR:n asiakaspalvelun kanssa. Siirtomaksua ei maksa yhdistys. Yhdistys ei takaa, että muutos on mahdollinen.


Junaliput on toimitettu kaikille ilmoittautuneille. Olethan yhteydessä jnopanen@iki.fi mikäli et ole saanut junalippuasi.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Ilmoittautuneille on lähetetty sähköposti ilmoittautumismaksun maksamisesta ja alustava aikataulu. Mikäli olet ilmoittautunut mutta et ole saanut sähköpostia, otathan yhteyttä jnopanen@iki.fi.


Kovalevy, n. 300 kg

 

Jäseneksi liittyminen

PC-käyttäjät

Muokkaukset

Pc-käyttäjät ry, PL 494, 00101 Helsinki, info@pcuf.fi
Sivusto toimii Netdoc CMS -ohjelmistolla